Arme & brystmaskiner

Når du skal træne dine arme og brystmuskler, er en af disse billige arme og brystmaskiner perfekte til formålet. Med en arme/bryst maskine, kan du målrette din træning til at opbygge muskler i disse områder. Når du træner din overkrop er det svært at undgå at få armene med. På trods af at musklerne i dine arme er nogle af de mindste, er det ofte dem folk forbinder med det at “være stærk”. 

Træning af overkroppen hjælper dig til at få en bedre holdning, hvilket giver færre gener og smerter i det daglige. Det er i dag en stor hjælp, hvis man har meget stillesiddende arbejde, fx ved et skrivebord. 

Der findes mange forskellige slags maskiner, der kan hjælpe dig med at træne arme og bryst. Vi lægger løbende nye maskiner op, så du kan få glæde af dem i dit center eller hjemme i dit eget hjem. Alle de forskellige arme og brystmaskiner gør også at du kan målrette din træning til præcis den muskelgruppe du gerne vil træne. 

Fordelen ved styrketræning af bl.a. overkroppen, giver dig en bedre muskulatur og hjælper med at sætte din forbrænding i vejret. Så kan du nemlig forbrænde fedt, længe efter du er færdig med træningen. 

Husk at få gang i blodomløbet også – se vores motionscykler her og crosstrainers her.

Find brugtmotionsudstyr.dk på Facebook.