Crosstrainer

Crosstrainere er et virkelig effektivt træningsredskab, du både kan bruge i centret eller i hjemmet. En crosstrainer er lidt af en hybridmaskine, der kombinerer træningen, så du kan få gang i hele kroppen på een gang. Crosstraineren aktiverer hele kroppen, er super god til kredsløbstræning og til at forbrænde kalorier med. Denne trænings-maskine bruges på forskellige måder, hvilket lægger belastningen på forskellige steder på kroppen, så du kan variere din træning og opnå aller bedst effekt.

På en crosstrainer kan der justeres på modstanden, så du helt selv kan bestemme hvilken hårdhed du vil have i træningen.  Når du træner på en crosstrainer er det en god idé at bruge både arme og ben. På denne måde får du en varieret træning, der giver de bedste forudsætninger for effektiv kredsløbstræning. Det er godt for både muskler og for blodomløbet.

Denne type træningsmaskine er især god til dem, der ikke kan bruge fx løbebånd. Crosstraineren er mere skånsom for dine knæ end eksempelvis løbebåndet. Bevægelsen på en crosstrainer er mere glidende. Det medfører at du ikke får de samme stød ved landing. Hvilket er en klar fordel, hvis du har problemer med dine knæ.

Du kan finde træningsprogrammer og læse mere om træning på en crosstrainer ved at klikke her.

Er du mere til climbers? Så find vores climbers her.