Team hyldahl

VI HAR MERE END 25 ÅRS ERFARING MED SALG AF NYT OG BRUGT MOTIONSUDSTYR!

Team Hyldahl har mere end 25 års erfaring med rådgivning, drift og service af motionscentre og motionsrum samt salg og udlejning af professionelt motionsudstyr. Vi lægger stor vægt på sammen med kunden at afdække behovet – rådgivning og vejledning ud fra kundens behov og ikke mindst ønsker, er alt-afgørende for et godt resultat.

Virksomhedens direktør er Jørgen Hyldahl. Han er uddannet fysioterapeut og har arbejdet mange år inde for sportsbrachen, med motionscentre og træning i hele Norden.

Team Hyldahl driver og servicerer motionscentre og motionsrum i hele Skandinavien – og vi har stor erfaring med alle typer af kunder – store som små! Vi driver og servicerer motionscentre & motionsrum på offentlige og private virksomheder og arbejdspladser samt genoptræningscentre, uddannelsesinstitutioner, sportshaller, klubber, foreninger og mange mange flere.

Team Hyldahl er en robust og solid virksomhed, som igennem 25 år og med stor succes har oprettet, drevet samt serviceret motionscentre og motionsrum rundt om i landet – Team Hyldahl er derfor den bedste samarbejdspartner, når I skal købe eller leje professionelt motionsudstyr, eller når I skal have hjælp til drift og service af Jeres motionscentre & motionsrum.

Vi ser frem til at høre fra Jer!
Jørgen Hyldahl