Fitnessmaskiner

Se vores store udvalg af brugte fitnessmaskiner både til professionelle og private. Vores maskiner kan bruges til at udvide udvalget af maskiner i dit fitnesscenter eller bruges hjemme, så du kan have dem for dig selv. Præcis når det passer dig. Med de fitnessmaskiner du finder her, kan du træne hele kroppen igennem. Uanset om du vil forbedre din kondition, hjælpe dit kredsløb eller tone dine muskler, kan du helt sikkert finde maskinen der er perfekt til dig og dit behov. 

Hos os er alle maskiner gennemgået, så vi kan stå 100% inde for den stand de er i. Når du køber en fitnessmaskine hos brugtmotionsudstyr.dk får du ½ års garanti med i købet! Du er altså sikret at din maskine virker og er i god stand, så du kan komme i tip-top form. 

Har du brug for en styrkemaskine, der giver dig de guns du altid har drømt om? Så klik her og se vores udvalg af maskiner, der træner dine biceps, triceps og dine skuldre.

Du har nok hørt udtrykket “Don’t skip leg day”. Gider du gå rundt med tynde ben og store biceps? Nej vel? Så er det en styrkemaskine, der skal træne dine benmuskler, du mangler! Klik her og se dem alle.

Har du ikke HELT styr på hvilke maskiner der gør hvad? Så kan du finde en guide her, der forklarer de forskellige træningsmaskiner. Her får du også beskrevet hvordan du bruger de forskellige styrkemaskiner.