Motionscykler

Står du og mangler en motionscykel? Hos brugtmotionsudstyr.dk har vi et stort udvalg af brugte motionscykler i rigtig god kvalitet.  Alle maskiner tilses og gøres i stand ved Team Hyldahl A/S i Harlev. Team Hyldahl har over 25 års erfaring i klargøring af motionsudstyr.

Hvorfor vælge en motionscykel?

Motionscyklen er et super godt træningsredskab, der kan bruges både til bentræning og kredsløbstræning. Denne form for træning kan også gøres hjemme i stuen og kombineres med at se tv eller høre radio og musik. Denne form for træning kan gøres både i intervaller eller i et stille og roligt tempo. Det sidste kan  være en god idé hvis du trænger til at træne dig op og få mere udholdenhed og styrke i benene. Efter regelmæssig brug vil du hurtigt kunne mærke en forandring i din styrke i benene. Trapperne vil virke mindre skræmmende og træning på en motionscykel vil sætte din forbrænding op.  Du kan læse mere om træning på motionscykler på motionscykling.dk.

Hos brugtmotionsudstyr.dk har vi både kondicykler og spinningcykler, så der er noget til enhver smag og ethvert niveau. Så uanset om du er begynder eller øvet, så kan træning med en cykel hjælpe dig godt på vej til en sundere og stærkere krop. Både i fitnesscentret og i hjemmet.

Er dit mål at tabe dig eller cykle mere koncentreret? Så kan en spinningcykel være noget for dig. Med denne type kondicykel har du mulighed for at få en mere intens træning. Dette hjælper til at sætte din forbrænding op, op til flere timer efter du er færdig med træningen.