Stepmaskiner

Når du gerne vil have effektiv træning af ben og baller, så kan stepmaskiner være de rette motionsmaskine for dig. Stepmaskiner kaldes også trappemaskiner. Brugen af en stepmaskine kan øge din muskelmasse og hjælpe med at forme dine muskler. Stepmaskinen simulerer gang på en almindelig trappe. Det aktiverer alle de store muskler i benene. Det giver en særdeles effektiv konditionstræning. Du kan nemt tone dine ben, dine lår og dine baller, samtidig med at du forbrænder en masse kalorier og får pulsen godt op. Når du får pulsen op forbedrer du din kondition og hjælper dit kredsløb.

Den bedste træning får du når du bruger hele kroppen på maskinen. Dvs at du både bruger benene men også dine arme, så du kommer tættere på træning af hele kroppen. 

På en stepmaskine har du mulighed for at justere modstanden, så du kan skifte mellem belastningen og tone muskler eller forbrænde mere. 

Fordelen ved en stepmaskine er, at den ikke fylder lige så meget som mange andre træningsmaskiner. 
Hvis du er i tvivl om hvilken maskine der vil være bedst til dine behov, så kontakt os på telefon: +45 61 18 39 19. Vi hjælper gerne med at finde den bedste stepmaskine til dig.

Du kan læse mere omkring træning på stepmaskiner ved at trykke her -> TRÆNING PÅ STEPMASKINE.

Er du mere til fuld fart derud af? Så tag et kig på vores udvalg af BRUGTE LØBEBÅND.